Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Ευγενία Δημοπούλου

Ευγενία Δημοπούλου

Ευγενία Δημοπούλου

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Σύντομο Βιογραφικό
Ονομάζομαι Ευγενία Δημοπούλου και οι περισσότεροι με γνωρίζετε από τον χώρο εργασίας μου σε φαρμακείο στο Ξυλόκαστρο επί 25 συναπτά έτη. Άλλοι ίσως με γνωρίζετε ως τη μαμά της Χρυσούλας Κραββαρίτη, δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω και της Σοφίας Κραββαρίτη, φιλολόγου. Γεννήθηκα στο Πιτσά και παντρεύτηκα στη Λυκοποριά όπου έκανα τη σκληρή δουλειά της αγρότισσας μαζί με τον αγρότη σύζυγό μου Λάκη και σπουδάσαμε τα παιδιά μας. Στην πορεία έδωσα εξετάσεις στο Υπουργείο Υγείας και πήρα το δίπλωμα βοηθού φαρμακοποιού και έκτοτε εργάστηκα στον χώρο μέχρι τη συνταξιοδότησή μου ζώντας στο Ξυλόκαστρο πια.

Η ζωή μου ως σήμερα με έχει φέρει σε επαφή με όλες τις ηλικίες ανθρώπων και κυρίως με τις αγωνίες και τους φόβους τους. Από τον πάσχοντα άνθρωπο που έχει ανάγκη για φροντίδα και προσοχή, από τους συνομήλικούς μου που αγωνιούν για τα σπουδαγμένα και άνεργα παιδιά τους ως τη νέα γενιά και τους προβληματισμούς τους για το μέλλον τους. Το κοινό σημείο όλων είναι ότι ο τόπος τους δεν τους καλύπτει. Περίμεναν άλλα για την πορεία του Ξυλοκάστρου.

 Γιατί Βάζω Υποψηφιότητα

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να γίνω πιο ενεργό μέλος της κοινωνίας μας και να βάλω το δικό μου λιθαράκι για τους συμπολίτες μου στο πλευρό του Βλάση Τσιώτου. Ενός ανθρώπου εργατικού, μεθοδικού και προσγειωμένου που έχει ρεαλιστικό πλάνο για την αποκατάσταση, ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου στα νέα δεδομένα των καιρών.