Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Κωνσταντίνος Καββέτσος

Κωνσταντίνος Καββέτσος

Κωνσταντίνος Καββέτσος

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Σύντομο Βιογραφικό
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Καββέτσος γεννημένος στο Καμάρι το 1967. Παντρεμένος με την Δασκάλα χορού Ευγενία Κούτρη, έχουμε ένα αγόρι φοιτητή στο Πολυτεχνείο Πατρών και μια κόρη που φοιτά στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Μετά το λύκειο και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις αναχώρησα για Γερμανία όπου φοίτησα στην σχολή Φυσικοθεραπείας στο Βερολίνο. Μετά από παραμονή 6 ετών όπου και εργάστηκα στο επάγγελμα μου επέστρεψα στο Ξυλόκαστρο για λίγους μήνες και έπειτα εργάστηκα σε Κέντρο αποκατάστασης των Αθηνών για 4 χρόνια.

Το 1999 επανήλθα στο Ξυλόκαστρο όπου και απασχολούμαι επιτυχημένα με το επάγγελμα μου και φροντίζοντας παράλληλα την πατρική αγροτική περιουσία που διαθέτω. Διατέλεσα 6 χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καμαρίου και 4 χρόνια στο 1ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου.

Η αγάπη μου για το περιβάλλον με ώθησε να γίνω από τα ιδρυτικά μέλη και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους Κυλλήνιος Άδωνις. Παράλληλα ασχολούμαι και εθελοντικά για χρόνια με το θέατρο στην τοπική ομάδα του Δήμου, και για χρόνια στον ΜΑΟ Καμαρίου.

Ήμουν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Βλ. Τσιώτου και την προηγούμενη 4ετία .

 Γιατί Βάζω Υποψηφιότητα

Επιθυμώ να προσφέρω στον τόπο που με μεγάλωσε.