Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Ελένη (Έλενα) Μαυρογένη

Ελένη (Έλενα) Μαυρογένη

Ελένη (Έλενα) Μαυρογένη

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

Σύντομο Βιογραφικό

Για περισσότερα από 30 χρόνια, υπηρετώ τον τουρισμό ως στέλεχος τουριστικών και ναυτιλιακών γραφείων. Έχω φοιτήσει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Φυσικών Επιστημών, μιλάω 4 γλώσσες, έχω γνώσεις προγραμματισμού Η/Υ και σπουδές στον τουρισμό.

Τα τελευταία 4 χρόνια, υπήρξα πρόεδρος του προοδευτικού συλλόγου Συκιάς «Άγγελος Σικελιανός». Επί των ημερών μου ο σύλλογος βρέθηκε ενεργά στο Κορινθιακό τοπίο, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του Κορινθιακού πρωινού για τα ξενοδοχεία, προσφέροντας συνταγές στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο από το οποίο βραβευτήκαμε για τη συνεισφορά αυτή, κάναμε δράσεις όπως ο διαγωνισμός μαγειρικής μεταξύ των χωριών του Νομού μας και με πολύ περηφάνια καταφέραμε να συμμετέχουν σύλλογοι ή χωριά από Περαχώρα ως και Πελλήνη και ελπίζουμε να «ανοίξουμε» περισσότερο και να φθάσουμε ως Δερβένι και ως Αγ. Θεοδώρους……, παίξαμε με τα παιδιά παλιά και ξεχασμένα υπαίθρια παιχνίδια, διοργανώσαμε μουσικές βραδιές και πολλά πολλά ακόμα.

Σήμερα, έχω τη χαρά και την τιμή να προεδρεύω της χορωδίας «Μελωδική Πολυφωνία Ξυλοκάστρου» και να διοργανώνουμε Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ στις 29 Ιουνίου στο θέατρο Βασ. Γεωργιάδης και να φιλοξενούμε μεγάλη ομάδα ξένης χορωδίας, η οποία ελπίζουμε να γίνει πρέσβειρα του τόπου μας στην πατρίδα της. Επίσης, έχω ιδρύσει μία συνεταιριστική επιχείρηση που «πραγματεύεται» παραδοσιακά γλυκά, ποτά, αναψυκτικά αλλά και διοργάνωση εκδηλώσεων και τουριστικών πακέτων.

Γιατί Βάζω Υποψηφιότητα

Με γνώμονα τις εμπειρίες μου και τις γνώσεις μου πάνω στον τουρισμό και στα πολιτιστικά, ελπίζω να έχω την ευκαιρία να βοηθήσω ενεργά την ανάπτυξη της περιοχής μας..