Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Δημήτριος Μπούρας

Δημήτριος Μπούρας

Δημήτριος Μπούρας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Σύντομο Βιογραφικό

Ονομάζομαι Δημήτρης Μπούρας, είμαι 32 ετών, γεννήθηκα και ζω στο Ξυλόκαστρο. Οι γονείς μου είναι ο Βασίλειος Μπούρας και η Αγγελική Παρασκευοπούλου. Το 2015 αποφοίτησα από το ΑΤΕΙ Πατρών, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων.

Είμαι άγαμος, έχω εκπληρώσει τη στρατιωτική μου θητεία από το 2012, και εργάζομαι στο Οφθαλμιατρείο του Μιχάλη Βασιλάκη ως τεχνικός σύμβουλος υπολογιστών σε ιατρικά προγράμματα και γραμματειακή υποστήριξη. Τα προηγούμενα χρόνια έχω δουλέψει σε πολλές επιχειρήσεις του Δήμου μας, καθώς επίσης για πολλά χρόνια στις επιχειρήσεις του πατέρα μου, στο κλάδο της εμπορίας των αυτοκινήτων.

 Γιατί Βάζω Υποψηφιότητα

Οι γνώσεις μου τόσο στον τομέα του Marketing – Management, όσο και στον τομέα των Πληροφοριακών – Δικτυακών Συστημάτων, με κάνουν να πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω ώστε ο Δήμος μας να «πάει ξανά μπροστά». Θέλω προσωπικά να στοχεύσω σε έναν Δήμο, που θα είναι πρωτοπόρος σε θέματα οργάνωσης, διαχείρισης και προβολής του. Είναι τομείς που πρέπει να έχεις τις γνώσεις, τη θέληση και την προοπτική, να δουλέψεις πάνω σ’ αυτά και λάβεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, που θα πρέπει να μεταβιβαστούν στους Δημότες μας, ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά τους.

Γι’ αυτούς του λόγους συστρατεύομαι με τον συνδυασμό του Βλάση Τσιώτου «Ανανεωτική Συνεργασία». Ένας συνδυασμός με ικανά άτομα να προσφέρουν τα μέγιστα για έναν καλύτερο Δήμο, για αξιοπρεπή διαβίωση των κατοίκων του και μια προοπτική ανάπτυξης του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ώστε να ανακτηθεί η χαμένη του αίγλη. Ζητώ τη στήριξή σας, ώστε αυτά που ανέφερα να γίνουν άμεσα πράξεις.

.