Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου

Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου

Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Σύντομο Βιογραφικό

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου. Η μητέρα μου Βιολέτα Σαρζή γεννήθηκε στον Πύργο Κορινθίας και ο πατέρας μου Δημήτριος Παναγιωτόπουλος έζησε κι εργάστηκε στο Καμάρι Κορινθίας για όλη του ζωή.
Σπούδασα στο ΤΕΙ Αθήνας με ειδικότητα Τεχνολόγος Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων. Εργάστηκα στον Ιδιωτικό τομέα για πάνω από 10 χρόνια σε μεγάλο ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο των Αθηνών σε τομέα της ειδικότητάς μου. Μέσω ΑΣΕΠ διορίστηκα στο Γ.Ν. Καλαβρύτων όπου προσέφερα τις υπηρεσίες μου ανελλιπώς για 1 χρόνο και κατόπιν υπηρέτησα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών στο εργαστήριο: Ανοσοαιματολογικό και Ορολογικό τμήμα της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.

Με βάση την εξειδίκευσή μου προσέφερα εθελοντική εργασία στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Οι φίλοι της Ζωής» στον Δήμο Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης, ως μέλος του Δ.Σ. αλλά και ως ενεργή αιμοδότρια μέχρι σήμερα.
Σήμερα υπηρετώ στο Γ.Ν. Κορίνθου στο Μικροβιολογικό και Βιοχημικό τμήμα του.

Η εθελοντική μου δράση απλώνεται και στον τομέα του πολιτισμού. Ως μέλος του πολιτιστικού συλλόγου «Χοράνθη» του Δήμου μας προσφέρω τις υπηρεσίες μου ανελλιπώς.

Γιατί Βάζω Υποψηφιότητα

Το ενδιαφέρον μου για τον Άνθρωπο και την Πρόνοια με κινητοποίησε, ώστε να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας. Η πολυετής εμπειρία μου στον χώρο της Ιατρικής με ευαισθητοποιεί για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Η θέση μου σε νευραλγικό τομέα στο Νοσοκομείο του Νομού μας μου έδωσε τη χαρά και το προνόμιο να βοηθήσω πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά για να συμβάλω με τις ταπεινές μου δυνάμεις στην προσπάθεια βελτίωσης του τόπου μας.
Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου για να μου δώσετε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μου για την Υγεία και την Πρόνοια στον Δήμο μας.