Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27433 06741, 2743029203 Ξυλόκαστρο

Τσιώτος Βλάσης

tsiotos 1Γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας όπου και διαμένει μόνιμα. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Ξυλοκάστρου.
Είναι παντρεμένος με την Πέννυ Μαρκέλλου και έχουν δύο παιδιά τη Θεοφανία και τον Χρήστο δεκατεσσάρων και δέκα χρονών αντίστοιχα.
Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το Δίπλωμα του Χημικού Μηχανικού με λίαν καλώς. Έχει ειδίκευση στις Ήπιες Μορφές Ενέργειας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.
Το 1996 άρχισε να εργάζεται ως καθηγητής σε μεγάλο Φροντιστηριακό Όμιλο των Πατρών και το 2005 έγινε συνέταιρος του ιδίου Ομίλου.
Το 2007 επέστρεψε στο Ξυλόκαστρο και δημιούργησε τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΝΕΟ Ξυλοκάστρου, Κιάτου, Δερβενίου, Κραθίου, Αιγίου, Καλαβρύτων και Φενεού. Διατελεί Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ν. Κορινθίας.
Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας. Κατέχει τη θέση του Ειδικού Γραμματέα στον Αθλητικό Όμιλο Ξυλοκάστρου (ΑΟΞ) και είναι επικεφαλής της ανδρικής Ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου. Είναι διπλωματούχος Προπονητής Βόλεϊ και Χορηγός Αθλητικών Σωματείων στο Ξυλόκαστρο και στο Κιάτο.
 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook